Trendliving

 ✔ Boven de 50 Euro gratis verzending. ✔ Iedere ochtend verzonden met DHL. ✔ Delivery Inside EU Possible by contact.


Populaire Artikelen 


Populaire merken

De Poster colors en Gouache van Nicker
Bijzonder kwaliteit gemaakt uit Tokyo Japan.

Tombow maakt handige en leuke producten van top kwaliteit, wereld beroemd en met een goede prijs.

De verfstiften van Posca werken op vrijwel ieder oppervlak !

De prachtige kleuren van Zebra Clickart en Mildliner mogen niet missen.


Blog

Nieuwe Fine art papier

We hebben nieuwe fine art papier ontvangen voor het gebruik met alle types verf.Het TMK poster is geschikt voor het gebruiken met alle soorten verf en kan nat op nat gebruikt worden zonder kreuken en is nu verkrijgbaar in 207/225G in A3/A4 en Poster cards.

Lees meer »

Nieuwe Akashiya Brush Pennen!

We hebben weer nieuwe Akashiya Brushing pennen binnen.Iedere pen heeft een uniek handgemaakt patroon en ik moet zeggen dat deze keer ze echt prachtig zijn.WIl jij hulp bij het uitzoeken van jou favoriete kleur? Laat het ons weten en we sturen je een foto, of hou het natuurlijk een mooie verrassing.

Lees meer »

Nieuwe Nicker 40ml verpakking !

Heb jij de nieuwe verpakking van de Nicker Poster Colours al gezien?Alle 40ml sets met poster colours hebben sinds 2021 een mooie en strakke verpakking gekregen met animatie art work geinspireerd op de workshop van Nicker (Pic.3) !Het Design is geinspireerd op de schilderijen gemaakt door Senju Kobo en Naomi Kasugai voor @nicker_colour .(Art op hoofdpagina https://nicker-enogu.com/en/ )

Lees meer »

Gumclub.nl review: Designer colours

Valesca : WATERVERF - Er zijn er zo vele soorten. Maar welke past bij jou? We mochten een hele mooie set uitproberen van deze Nicker Designer Colour. Het Gumclub Testteam staat natuurlijk graag voor jullie klaar!👩‍🎨🎨🖌😊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Deze en andere Japanse producen worden door het kleine familiebedrijf @trendliving_ met veel liefde geïmporteerd naar Nederland vanuit Japan… en daar waren we natuurlijk heel nieuwsgierig naar.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Normaal gesproken werk ik (Valesca) veel met aquarelverf van Schmincke, met van die pads in een tinnen doosje, en dat wissel ik af met gouache van bijvoorbeeld Windsor & Newton. In vergelijking daarmee zijn de kleuren van deze Designer Colour bijzonder intens. Het lijkt een beetje op ecoline qua intensiteit want het bevat veel pigment.De kleuren lossen goed op en blijven ook goed oplossen. Je kunt de kleuren die je op je palet hebt dus steeds opnieuw blijven gebruiken.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Lees meer »

Inspiratie