Twijfel jij welke Posca juist is voor jou? Onderaan de pagina hebben wij een kleine handleiding gemaakt.


Basis kleurenNatuurlijke pastel kleuren


Posca 7 delige Japanse natuurlijke kleuren 1.8-2.5mm PC-5M7C

Unieke Japanse natuur kleuren : Merkstift op waterbasis en gepigmenteerde inkt. Schrijfbreedte: 1.8-2.5 mm. Ideaal om te schilderen tekenen schrijven en markeren op elk oppervlak. Met ondoorlatende heldere kleuren. Dekkend overschrijfbaar mengbaar waterbestendig en constant bij langdurige blootstelling aan licht en reukloos. Geschikt voor alle ondergronden. Permanent op poreuze oppervlakken.

Deze set bevat 7 stiften in de kleuren : Pastel paars, Patel roze, Koraal roze, Pastel oranje, Pastel geel, Pastel groen, Sky blauw.

MPN : PC-5M7C
EAN : 4902778195574

Posca 7 delige Japanse natuurlijke kleuren 0.7mm PC-1M7C

Unieke Japanse natuur kleuren : Merkstift op waterbasis en gepigmenteerde inkt. Schrijfbreedte: 0.7 mm. Ideaal om te schilderen tekenen schrijven en markeren op elk oppervlak. Met ondoorlatende heldere kleuren. Dekkend overschrijfbaar mengbaar waterbestendig en constant bij langdurige blootstelling aan licht en reukloos. Geschikt voor alle ondergronden. Permanent op poreuze oppervlakken.

Deze set bevat 7 stiften in de kleuren : Pastel paars, Patel roze, Koraal roze, Pastel oranje, Pastel geel, Pastel groen, Sky blauw.

MPN : PC-1M7C
EAN : 4902778202869


Welke Posca is juist voor jou?


Iedere type Posca heeft een andere dikte aangegeven door het eerste nummer en oplopend in dikte van 1 tot 17(mm) waarbij 8 en 17 een breede kop hebben in plaats van een punt.De dikste Posca is bijvoorbeeld PC-17 en de dunste is PC-1.

Wil jij weten welke Posca juist is voor jou ?, dan hebben wij hier een kleine handleiding :


PC-1 - 0,7mm punt : 


De dunste Posca dit formaat is perfect voor hele fijne werkjes en tekeningen maar ook voor perfecte fijne lijnen en textiel maar werkt ook op glas en metaal, daarentegen is de PC-1 niet de meest ideale optie voor inkleuren en het grove werk.

PC-3 - 0,9 tot 1,3mm punt :


Samen met de PC-5 is de PC-3 de meest verkochte en meest all round Posca,
De PC-3 heeft iets minder inhoud dan de PC-5 en een dunnere punt perfect voor tekenen en textiel inkleuren of werken met iets dikkere detail lijnen perfect voor de all round hobbyist of artiest.

PC-5 - 1,8 tot 2,5mm punt:


Samen met de PC-3 is de PC-5 de meest verkochte en meest all round Posca, de PC-5 heeft een dikkere kop dan de PC-3 en iets meer inhoud.
De PC-5 valt perfect te gebruiken voor het maken van details en lijnen voor grote werken denk hier bijvoorbeeld aan een kunstwerk op een muur of het inkleuren van bijvoorbeeld een laptop, tablet, skateboard of T-shirt.

PC-8 - 8mm brede kop :

 

De PC-8 is de op een na dikste Posca's die je kunt krijgen.
De PC-8 heeft ook een kop in plaats van een punt speciaal voor het inkleuren van grote werken denk hierbij aan grafittie of een project voor de kinder kamer samen met de PC-3 of PC-5 ben je perfect voorbereid voor het grote werk.

PC-17 - 15mm brede kop :

 

Met de PC-17 heb je de dikste Posca in huis die je kunt vinden met de grootste inhoud.
Als je veel grote werken maakt voor bijvoorbeeld je bedrijf of een groot project  ben je hier het beste mee voorbereid  en het snelst klaar.
Perfect te combineren met de PC-5 voor dikkere lijnen en de PC-3 voor detail .


Momenteel niet verkrijgbaar ivbm covid.