Nicker colours is ontstaan in 1947 en maakt al sinds 1950 hun bekende Poster Colours van zeer hoge kwaliteit voor Animatie studio's, designers, reclames en andere professionals, met Nicker gebruikers zoals Studio Ghibli, Dragon ball Z, One piece, Slam Dunk en Astro boy is Nicker populairder dan ooit tevoren.

 

Het verf van Nicker wordt gemaakt met de Hoogste kwaliteit Arabisch gum in plaats van dextrine wat er samen met het harde werk van de verf makers van Nicker voor zorgt dat Nicker een bijzonder egale spreiding heeft en perfect gemengd kan worden met verf en water, waardoor het ideaal is voor verschillende water verf technieken en het maken van transparante lagen zoals bij olie en acrylic verf.


Nicker paints


De traditionele poster kleur van Nicker wordt al sinds 1950 gemaakt en is de mainstay van Nicker. Gefabriceert met de hoogste kwaliteit Arabisch gum worden deze poster colours al jaren lang gebruikt door kunst scholen en animatie studio's zoals Studio Ghibli
en Dragon ball Z.

Deze ondoorzichtige waterkleurige verf is een hoogstandje van Nicker, met de hoogste kwaliteit pigmenten en minder verbreders, en de zelfde werkwijze als de poster colours worden deze levendige kleuren niet troebel, perfect voor designers, Illustratisten en professionals.

De in water oplosbare ondoorzichtbare acrylic gouache van Nicker.
Zachte kleur gradatie en hoge concentratie pigmenten maken een prachtige matte resultaat. Na het drogen is de verf water afstotend.

De Painters Gouache is een ondoorzichtbare waterkleurige verf gemaakt met de beste Arabische gum en heeft een prachtige kleuren groei. De verf is perfect egaal aan te brengen. Wanneer gemixt wordt de verf niet wazig. Perfect te gebruiken voor water technieken.

 

Overige Nicker en Affiliatie producten.

Nicker Poster papier, Palletten, Kwasten, Linialen, etc.

 


Het geheim van Nicker


- Arabische gum                                                                                               


Nicker verf wordt gemaakt met de hoogste kwaliteit Arabische gum.
Vergeleken met Dextrine, wat vaak gebruikt wordt zorgt Arabische gum er voor dat de verf glad en egaal blijft.

Arabische gum van Sudan, deze gum bevat vrijwel geen ongelijkheden.
Dit zorgt voor egaal en puur verf.

- Het geheim van de rol machine                                                                              


Nicker verf wordt gemixt door het voorzichtig rollen en kneden tussen rollers.
Door het veranderen van de richting wordt bij iedere kleur verf de maximale kwaliteit bereikt.

 

- Het blenden 


Nicker verf wordt gemaakt met minder verbredings pigmenten en dispergeer middel. 
hierdoor wordt de kleur helderder en iedere strook van de kwast egaler dan bij andere verf wat er voor zorgt dat het perfect te gebruiken is op zowel droog als nat papier.

 

1* Droog Papier

2* Nat papier